Nevem kva naj dam za naslov :(

They say that every good story has to get to it’s end otherwise you couldn’t feel the beauty of the life.

Danes sva z drmico ob 5h zjutraj prispela (ze 3jic) v Bangkok, tokrat sva dan zastavila mal drugac. Ostalo je se nekaj denarja in tako sva zbookirala hotel za 800B (okej za naso lokalno situacijo je to ena zurka v K4 pa se to nimas dost za cike) se pravi hotel z bazenom na vrhu strehe in sobo z veliko oken in pogledom na Bangkoski konstrukcijski kaos. Owjea nisem lih pristas tovrstnih luksuznih posegov ampak to rundo je sedl big time. Pac pirci in lezalniki cel dan. Pa chicken mknagetz iz mac-a. American style. Aja vmes sva sla v mega soping in pomoje nabavla tam okrog 20 t-shirtov in se se obeta, enostavno se splaca. 3 eure za majico, 6 eurov za pulover in podoben drobiz za kolikor toliko uporabne stvari.

Kaj pa se je dogajalo v preteklih dneh na kohphanganu pa tezko opisat, ker ta plac je treba vidit in predvsem DOZIVET. Mam posneto maljon video materjala in planiram zmontirat en smiselen filmcek, bomo vidl, mogoce do nadaljnega sploh ne bom hotu gledat teh posnetkov :(( BRRRR. Drugace pa kaj cem rect, a naj zacnem pri zurkah, polezavanju na plazah, pohajkovanju po otoku, spoznavanju striljon novih ljudi ki bodo prav prisli ko grem okrog sveta? :)

Tezko o vsem, lah pa povem eno zgodbico, o popotovanju v azijske planjave z vespo (mejhna kolesa nc profila ozka guma skor k specjalka) po makadamskih klancih z 20 stopinjskih naklonom. Aja pa to ni navadn makadam, to je makadam, kjer se vozjo ljudje z velikimi 4×4 dzipi pa se te se obracajo nazaj..bil sem namrec namenjen na neke slapove pa sem valda falil odsek (to se mi cist prevec pogosto dogaja nevem kva je narobe z mano) in zasel na pot ki vodi do drugih slapov (glede na table Waterfalls sem bil sur da je prov)…najprej je cesta izgledala se okej (ampak vozu sem se ze res dolg) pol je blo pa vse slabs, sem bil ze na tem da se obrnem ampak ni sanse, zdej se vozm ze 1 uro to mi bo se cel dan moril ce se zdej obrnem. Sem gremu grem do konca and no matter what. Ce razsujem motor ga pa razsujem (to tle ni pocen, za praskico lahko placas par 10EUR, za velko prasko pa se eno nulo zraven). Edina resitev iz situacije v kateri sem se znasel sredi cca 150 metrov dolgega klanca z enormnim naklonom je bila da rijem to zvau kokr da, to se je drl not po dzungli kokr da bi 10 delavcu zagal sekvojo, sem probu pes pa na gas pa je kopal v prazno, dvakrat mi je pa motor skor usel iz rok… Tko sem gnal gas do konca pa pomagu revezu motorju se z noznim pogonom, svicu sem k pes. Ampak sem posteku, im proffessional now, bom mogoce zamenu biznis pa probu kariero offroad motociklista hehe.
Ja ampak kakor v prvem stavku lahko se tle eno pametno prtegnem – After every rough way, hard solvable problem you always get a reward at the end AHAH LALALALLA :) No na koncu me je pricakala adijo plaza do katere je vodil slap, ki je bil spet skorej nemogoce dostopen. Zdej sem se su pa se plezalca v japankah na skorej navpicni steni (se mejbi vid na eno fotki), pa se vse je drsel pa ojojojo nevem nevem. Enkrat sem useku ampak mam eno dobro lastnost, da se vedno ujamem. Sem nadpovprecno stabilen clovk, ko pride do situacije ko je pac treba bit. No mogoce zdele mal pretiravam ampak dejansko obstajajo taki placi kjer se ljudje obracajo ker se jim ne da naprej ali pa se jim zdi prenevarno…kva pa vem, jest mislm da je treba kdaj mal poreskirat, drugac sam obzalujes…najlepse stvari se skrivajo tam kjer ni ljudi…

Recimo osrednja plaza (big one) na kohphanganu je postala dost stala, ena modelka ki je bila tukaj 10 let nazaj je rekla da je bilo vcasih vse posejano s palmami, res idila…zdej so posekal palme, uredil plazo, postavl stevilne barcke in tukaj se zadrzuje angleci and co, ki pridejo sem z 2000 funti ulivat pocen alko in jest dobro hrano…no ajde, sej ni slaba ampak … posledicno taki placi izgubijo karmo.

However, svet je velik, veliko je se za raziskat.

Zdej imam pred seboj spet transport do letalisca, 12 urni let do Amsterdama in 12 urni OBISK amsterdama :) to bo tud se zanimivo!

Se torej tipkamo iz Amsterdama in vidimo doma!

p.s. drzte pesti da ne bo moj avijon strmoglavu ker se je ravno vceraj zgodil da je dol padu avijono proti amsterdamu z nevem kolk ljudmi. se tolazim s tem da se v zgodovini se ni zgodil da bi dvakrat zapored tkole v dveh dneh stmoglavili dve letali. Drgac se pac zapisem v zgodovino al pa ce prezvim dobim odskodnino za naslednji trip :)))))

 FOTO

  • Share/Bookmark

Bodite prvi in komentirajte "Nevem kva naj dam za naslov :("

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !