Vang Vieng

Ni dvoma da slavni rek “for some people this place is a heaven and for others its a nightmare” ali kakor ze pise v Lonely Planetu. Tukaj folk vstane ob 12h, se pocasi pretransportira dobra dva kilometra po reki navzgor in preostanek dneva chilira na tubah in v barckih ob reki…en model je tukaj ze cel mesec in ta cikel opravlja vestno vsak dan. Noro hehe. No men je bo tri dni kar nekak dovolj…dons sva z Drmico najela gorce in sla na cca 40 kilometrsko turo po tukajsnih vasicah, jamah in vseh mogocih tolmunckih s kristalno cisto vodo na 24 stopinjah, seveda spet fully equipt with ropes and stuff :) aja vcer na tubingu sem se cist razbou. Moj prvi slajd. Katastrofa to ne mors verjet, nakrivilo me je do skrajnosti. Spustu sem se po zici nad reko ene par metrov v luftu in se prepozno spustil dol kar je pomenil da je lagar na koncu zatrokiral mene pa zavrtel v pm. Bolece, se posebi dons po teli celodnevni turci. Bomo vidl, pircki pomagajo. Ja jutr pa gremo naprej proti Vientianu, greva skupaj z nemko Sabine in nizozemcem (is it|?hmm) Erikom. Ha ja sej res, tale Sabine je neka huda web/dizajnerka in dela s firmami ala Sony, nardila je pejdz za Alico Keys in podobni cukrcki ki utegnejo se men prov pridt. Ona je namrec na brejku in potuje okrog sveta, ampak se men zdi da bo ostala na Tajskem otocku Ko Phangan kamor se vraca. Bussiness for me in Thailand too, joste? Hehe jah whatever. Ena dobra stvar tegale koneksna je se ta da modelka pozna dobre in pocen place na KohPhanganu kjer se spet dobimo. Takle mamo tle, zdi se mi edin da mal prevec drviva tko da jest si bom vsekakor vzel par dni na izi na Phan Donu (4000 islands), no kakorkol itak bom polezaval en teden na Tajskem tko da me to pa res nebi smel skrbet hehe.

Okej takole na kratko, da vam samo sporocimo kje sem in da je vse gut kul mega supadupa, aja Drmico je edin mal zvil, chicken sandwich or sth in kolkr poznamo Drmico se ve, da more poskrbet za to sicer ni gud :) bo bols!!

Fotke pa enkrat usput!

Uzivite zimsko idilo :)

 • Share/Bookmark

2 komentarjev na "Vang Vieng"

 1. joste, dne 8.02.2009

  Lol, opasni so tisti štriki. Pametno da sta gorce najela… jest sm najel en pocen city bajk, ki nima kr brez veze tega imena in džungla pač ni city. Chicken sandwich… mmmm i remember. Še en nasvet… na Don Detu (4000 otokov) majo majka curry… ne zamudi! ;)

 2. saily, dne 8.02.2009
  saily

  hvala za pozdrave, sem jim jih posredovala pa čakam še kak feedback ;)

  drgač pa full lepo to slišat, še več bom pa iz tebe zvlekla k prideš dam, k rabm kak nasvet za jesen ;) ker bo tole tut en del moje rute pomoje :D komej čakam

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !