Preskakovanje zimskih ovir…

čez 8500km oddaljen Bangkok!

6 dni…
Tole naj bo uvod v naslednje zapise, ki se bodo na splet pretakali preko internetnih povezav pretekle dobe – iz območij prostranih milin, neskončnih mivkastih belin in kičastih sinjih širin!
Smells like long fucking way-away!

Letalsko karto sem rezerviral že dolgo časa nazaj, praktično v trenutku. Takratna jesenska misel na mrzlo zimo me je namreč preteklo leto še posebej spravljala iz tira, potem pa še vpliv teh ustaljenih tirnic, še posebej pozimi, ko nam mraz prerešeta dušo in ves čas poslušamo samo jamranje iz vseh koncev in tokov. Jebeš sem reku in nabavu prvo kolikor toliko ugodno (NOT) karto iz Pučnika Brnika. Vmes sem se celo trudil sanjati o tem, da res odhajam v kraje, ki sem si jih vedno želel obiskati, a mi nekako ni uspelo. Prvič zato, ker je bilo prisotnih preveč drugih vsakdanjih miselnih vzorcov in drugič zato ker to pač niso več samo sanje in je razmišljanje o tem izguba časa.

Ampak zdaj se pa bližajo tisti dnevi, ko je treba urihtat še nekatere nujne stvari za odhod in pogled pogosto beži proti modrem nebu. Berem LPjčke kot mal prfuknen in brskam po netu kje so varjante pa sem vse bolj izgubljen med vsemi možnimi rutami v jugo vzhodni Aziji – Tajska, Laos, Kambodža, Vietnam,… fak give me a year, please?

Okej, glede na to da nimam toliko časa, sem si izbral dve destinaciji – Tajska in Laos. Kaj bom tam počel, kam bom šel in kaj videl me pa ne spraševat ker nimam pojma…

Zaenkrat vem le to, da mi brezpogojno sede nekaj tavanja med preprostimi, drugačnimi in novimi kraji ter ljudmi, beg pred obnorelim zahodom če hočte. In zdi se mi da je Laos točno to kar iščem! Baje imajo letos tam nenormalno hladne noči (5-8), ampak mi to ne predstavlja posebnega problema, ker bom trip zaokrožil z dobrim tednom dni relaksacije na Tajskih otokih.

Come now again you cold Slovenian wind – you cannot pass!!

 • Share/Bookmark

6 komentarjev na "Preskakovanje zimskih ovir…"

 1. Nordstar, dne 20.01.2009

  Uživaj, kaj čem ti rečt. Pa da nauš kaj staknil :)

 2. Dane, dne 20.01.2009

  Jebemti..to ti lahko samo rečem od Novembra sanjam tiste konce spet! Da bi ti mulci rikverc hodil!!!!!

 3. erzo, dne 20.01.2009
  erzo

  @Nordstar
  ni kej za stakn no.
  aja edin če si mislu traveling fever? :D :D nekaj ljudi je baje zaradi tega za vedno tam ostal…ampak baje da ni tko zlo hudo hehe

  @Dane
  ja to sem pa že opazu da vsi navdušeni pridete nazaj, po pravic povedan bom kar do konca brejku karkoli v zvezi s tem da ne bodo pričakovanja previsoka. ohja, sej bo čist prehitr šel ta mesec okrog :(

 4. saily, dne 21.01.2009
  saily

  kaj naj rečem… uživaj še bolj kot sem jaz :) pa javi se kaj, da ti bomo lhk mal zavidali, ko se maš fajn na toplem, mi pa zmrzujemo ;)

  pa seveda, pazi nase ;)

 5. erzo, dne 22.01.2009

  @Saily
  bo đungla pazila name, žvali se me pa itak bojijo :)
  bomo vidl kako je kej z netom tam dol, baje kar vredu tko da poročanje bo!

 6. joste, dne 25.01.2009

  Bookmarked!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !